Nieuws

afbeelding van Tim Van Rumst

Vrije speelmiddagen (zomervakantie 2011)

Tim Van Rumst

Dit is een heel belangrijke aankondiging voor al onze jeugdleden:

Na overleg werd er besloten dat het niveau en matchritme van onze jeugdspelers moet worden ondersteund door extra openingsuren van ons clublokaal tijdens de zomer te voorzien. Waarom? Het valt op dat heel wat jeugdspelers aan het einde van het competitieseizoen (of voor de allerjongsten: na de allerlaatste training) hun palet soms vier maanden aan de kant leggen. Dit is veel te lang voor spelers die volop in ontwikkeling zijn.

Daarom willen we iedereen aansporen om tijdens de zomer een balletje te komen slaan. Iedereen kan voor zichzelf beslissen wat hij wil doen: je kan zelf oefeningen verzinnen of gewoon een paar wedstrijdjes spelen. Het hangt allemaal af van je eigen verbeelding en inzet uiteraard. En je ziet daarbovenop al je vriendjes en vriendinnetjes terug!

Hoe gaan we het praktisch aanpakken? Het clublokaal zal open zijn op alle woensdagmiddagen in de maanden juli en augustus van 14 uur tot 16 uur. Specifiek gaat het om volgende data: 6 juli, 13 juli, 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 10 augustus, 17 augustus, 24 augustus en 31 augustus. Ouders kunnen hun kind gerust bij ons achterlaten, want iemand van de jeugdwerking houdt uiteraard een oogje in het zeil (in de meeste gevallen zal dit Sam De Block zijn). Inschrijven is niet nodig, je komt op vrijwillige basis. Hierbij moet wel worden vermeld dat Sam graag in één van de laatste weken een dagstage gaat organiseren, en op die dag het lokaal de hele dag open zal zijn. Hierover volgt later concrete informatie.

Wij rekenen erop dat de jeugd aanwezig zal zijn, zodat het nieuwe seizoen vlot kan starten...

Voor vragen en/of opmerkingen, kan u altijd contact opnemen met Tim Van Rumst of Sam De Block.

 

Sponsors