Nieuws

afbeelding van Geoffrey Weinand

Jeugdcompetitie

Geoffrey Weinand

Hieronder een overzicht van de jeugdcompetitie tot nu toe.

Stekene A

Stekene A mocht dit seizoen, na een afwezigheid van één seizoen, opnieuw aantreden in 1ste afdeling. Het seizoen begon in mineur voor onze A-ploeg. Eerst was er een 2-8 nederlaag tegen Nova A en nadien ook nog het gelijkspel tegen Sint-Pauwels A. Na deze twee slechte prestaties hebben de spelers (Charlotte Blancke, Sander Van Mechelen en Geoffrey Weinand) zich herpakt. Zo wonnen ze hun derde competitiewedstrijd tegen Hamme A, speelden ze gelijk tegen leider Erpe-Mere A en wonnen ze ook nog van Kruibeke A. Deze resultaten leverden een mooie derde plaats op in het klassement met een 11 op 15.

Stekene B

Stekene B kende tot hier toe een goed seizoen. Ze staan namelijk op een 6de plaats in de rangschikking. Dit is voor de spelertjes (Jolien Beniers, Yarno van Rulo en Chiel Van Mechelen) die vorig jaar nog in derde afdeling speelden een opmerkelijke prestatie. Ze wonnen twee competitiewedstrijden, tegen Zele B en Kruibeke C, behaalden twee gelijke spelen tegen Zele A en Okapi Beveren A en moesten drie keer hun meerderen kennen tegen Nova B, Dynamica A en Hamme B. Deze resultaten zorgde voor een 13 op 21 en een verdiende 6de plaats.

Stekene C

Ook Stekene C kende tot nog toe een heel goed seizoen. Ze behaalden drie keer een 7-3 overwinning, tegen Kruibeke D, Erpe Mere E en Zele C en verloren drie competitiewedstrijden, tegen Teneramonda A, Hamme C en Okapi Beveren B. Met deze resultaten behaalde Stekene C een 12 op 18 en eveneens een verdiende 6de plaats.

Stekene D

De jonge spelertjes van Stekene D maakten dit seizoen hun eerste ervaringen met competitie mee. Dit gebeurde met een reeks van verlieswedstrijden, maar er is beterschap op komst. Zo wonnen ze zaterdag 12/11/2011 hun eerste competitiewedstrijd tegen Okapi Beveren C.

 

Sponsors