Nieuws

afbeelding van Cato Verbeke

De H-ploeg op verplaatsing naar Lochristi

Cato Verbeke

Op zaterdagnamiddag omstreeks half 3, stond onze 3de uitwedstrijd van het seizoen op het programma tegen Lobos E. Aangekomen bleek dat de verwarming in de sporthal niet werkte, dus het ging een koude namiddag worden, maar dat hield ons natuurlijk niet tegen.

Onze ploeg deze week bestond uit Lise, Laura, Sarah en Sofie ( 4x E6), tegenover Lobos E die met 2 E4 en 2 E6 op het wedstrijdblad stonden. Dit zag er moeilijk uit, maar niet onmogelijk voor onze damesploeg.

De eerste twee wedstrijden waren voor Laura en Sofie. Sofie die net uit een blessureperiode kwam, wint vlot haar eerste wedstrijd, Laura doet hetzelfde en wint haar wedstrijd. Daarna was het de beurt aan Sarah en Lise. Lise speelt heel goed, en wint in 4 sets van een E4! En Sarah verliest nipt van de andere E4.

Laura, onze dame in vorm wint weer gemakkelijk haar wedstrijd. Sofie verliest daarna haar wedstrijd. Sarah wint daarna ook haar match tegen de E4. Lise wint de andere match niet. De tussenstand na 8 wedstrijden: een 3-5 voorsprong voor ons.

Sarah wint haar wedstrijd, en Lise verliest een spannende wedstrijd, met 11-9 in de belle. Laura wint weer haar wedstrijd, deze keer in een belle. Sofie verliest daarna haar match. Een 5-7 voorsprong op dit moment, het blijft spannend.

Daarna wint Lise haar wedstrijd en Sarah verliest nipt haar match (ook in een belle).
6-8, een gelijkspel hebben we al, maar wij willen meer! Daar zorgen Sofie & Laura voor, allebei winnen ze hun laatste wedstrijd. Een knappe 6-10 overwinning is het resultaat! Hierdoor staan we op een verdiende 6de plaats in het klassement.

Enkele opmerkingen:

  • Laura wint haar 4 matchen, wat zouden wij zonder haar moeten doen !! (En zij zonder ons...) Knappe prestatie, Laura ;-)
  • Bij haar comeback, na haar knieblessure wint Sofie 2 matchen !
  • Sarah & Lise winnen ook 2 matchen, allebei winnen ze tegen een E4, doe zo voort!

Eindconclusie: zéér goed gespeeld dames, een mooie overwinning behaald!

 

Sponsors