Nieuws

afbeelding van Cato Verbeke

Een thriller van formaat in Hamme

Cato Verbeke

Zaterdagavond stond Hamme F- Stekene H op het programma. Laura, Sarah, Sofie en Cato waren deze week de dames van dienst. De tegenstanders kwamen met een ploegstelling van 2x E4, 2x NG.

De eerste twee wedstrijden gingen gelijk op dankzij Laura & Sofie. Daarna was het de beurt aan Sarah en Cato, de 2 E4’s bleken iets te sterk voor ons en we stonden 3-1 achter. Maar Laura en Sofie zette deze scheve situatie weer recht, en het stond 3-3.

Eerste verassing van de avond, ons eigen Sarah wint van een E4! Tussenstand ondertussen 4-4. Daarna 2 eigenaardige wedstrijden; Sarah wint haar wedstrijd in een belle, maar had deze wedstrijd makkelijk moeten winnen ( zie de setstanden, 2keer 11-2 gewonnen). Aan de andere tafel heeft Cato het in de eerst set ook moeilijk ( 20-18 voor Cato), ze wint de wedstrijd in een 4 sets.

Daarna verliest Laura haar match in de belle & en Sofie kan ook niet winnen. 6-6, het blijft spannend. Sarah wint en Cato verliest haar match. 7-7, alles of niks in de 2 laatste wedstrijden.

En die waren ongelooflijk spannend. Op het zelfde moment winnen Laura & Sofie hun eerste set met een magistrale topspin voorhand. Daarna blijft het spannend voor de toeschouwers want er komt in allebei de wedstrijden een belle eraan. Sofie speelt één van haar beste matchen van het seizoen en wint de belle met 11-2! Laura die ondertussen een beetje ziek was geworden, klaart de klus voor haar ploeg en wint ook haar wedstrijd. Een 9-7 overwinning voor onze damesploeg!

Na de match kregen we nog pizza’s en zo konden we goed gevuld terug naar Stekene. Op de tonen van ‘ This Girl(s) is on fire’ vierden we in de auto onze mooie overwinning ;-)

De verdeling:

  • 3 wedstrijden voor ons Laura, ondanks ziekte. Dankjewel om toch verder te spelen!
  • Haar zus volgde haar voorbeeld en won ook 3 wedstrijden
  • Sofie speelde ook heel goed en won 2 matchen
  • Cato kon er toch één winnen

Op naar de volgende overwinning !

 

Sponsors