Nieuws

afbeelding van Cato Verbeke

Terugblik 12 - "Echte girlpower!" - VTTL H

Cato Verbeke

Dit seizoen was ons tweede jaar als ‘damesploeg’ in de herencompetitie. Onze damesploeg bestond uit de zusjes Laura en Sarah, Sofie, Lise en Cato, echte girlpower! We hebben nooit veel problemen gekend qua ploegopstellingen, een goede mentaliteit bij de 5 meisjes. We hebben ons vooral goed geamuseerd, veel gelachen, en af en toe voor een sportieve uitschieter gezorgd. Dit jaar hebben we het iets beter gedaan als het vorige, we eindigende op een mooie 8ste plaats ( van de 12 ploegen). Er werden 7 overwinningen en 3 gelijkspelen behaald. Er waren ook een paar spannende wedstrijden bij, denk aan de 9-7 overwinning in Hamme. Buiten het sportieve gedeelte van het seizoen, hebben we ook veel grappige momenten gekend. De ene keer belandden we in de ijskoude sporthal van Lobos waar we ons konden opwarmen aan chocomelk en hotdogs. Een andere keer dachten we op voorhand dat we gingen doodvriezen in het lokaal van Hof Ter Burst ( we hadden ons er ook op voorzien, extra truien enz.) maar bij aankomst bleek de kleedkamer een sauna te zijn met vloerverwarming! Ook door de strenge winter en ‘ grijze smurrie’ op de weg is er zelfs 1 wedstrijd uitgesteld geweest. En als ultiem bewijs van een goede ploeggeest, was er op onze laatste match van het seizoen nog een collectieve zoektocht naar de sleutels van de kapitein! De persoonlijke opmerkingen mogen op dit jaarverslag ook niet ontbreken:

  • Ons Laura had een schitterend seizoen! Speelde heel het jaar op een zeer hoog niveau, en we danken vele overwinningen aan haar. Laat die klassementsstijging maar komen!
  • Haar zus Sarah had eveneens een goed seizoen. In het begin een paar spijtige verloren belles, maar in de terugronde had ze daar geen last meer van ;-)
  • Sofie had ook een goed seizoen, op haar konden wij altijd rekenen!
  • Lise heeft het knap gedaan als 1ste jaars E6, en heeft zelfs 3x E4’s geklopt
  • En Cato heeft haar best gedaan dit jaar, en heeft ook enkele E6’s gepakt

Ten slotte: Als kapitein ben ik heel gelukkig om zo’n fantastisch seizoen te mogen meemaken met de meisjes, bedankt! !!

Sponsors