Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Stekene A - Braine L'alleud B : 12-4

Toon De Block

Speelweek 19 schotelde ons Braine L'alleud B voor. Net zoals Wavre in speelweek 18 kwam Braine ook zeer verzwakt voor de dag. Met een opstelling van B2, B4, D4 zag het er weer goed uit, zeker omdat we met Vervia volop in de strijd zijn voor de 2de plaats.

Wij stelden hier tegenover Bart, Sam, Toon en good old Evrard De Vos. De week voorheen kon Evrard reeds debuteren in de afdeling Landelijke B. Geen slecht parcours dus!

Ook over deze match valt er bitter weinig te zeggen. Sam laat voor het eerst sinds een lange tijd een kleine steek vallen tegen verdediger Franz maar won weer vlot het restant van zijn wedstrijden. Ook Van Larus ging makkelijk over de B4 speler maar moest ook Franz feliciteren met de overwinning. Toon wint vlot zijn wedstrijden en speelt tegen Franz misschien wel 1 van zijn beste wedstrijden van zijn seizoen. Evrard kon niet achterblijven en vloerde de D4 speler met droge 3-0 cijfers! No mercy!

Einduitslag omstreeks 21.00u : 12-4 en wederom de 3 broodnodige punten die binnen zijn. Indien er volgende week gewonnen wordt, thuis tegen Vervia A, kan de 2de plaats ons bijna niet meer ontglippen.

Achteraf kregen we weer overheerlijke pizza's voorgeschoteld van onze sponsor Pizza Italia. Er bleef achteraf niets over!

Bij deze dus een warme oproep aan onze supportersgarde om ons volgende week te vergezellen voor de wedstrijd tegen Vervia A in ons lokaal omstreeks 19.00u!

Special shoutout voor onze C-ploeg en E-ploeg die aanstaande vrijdag beiden Kruibeke gaan bekampen en beiden voor promotie gaan. De match start te Kruibeke omstreeks 20.30u en supporters zullen tevens meer dan welkom zijn!

Cu guys next week.

BITW

Sponsors