Nieuws

afbeelding van Harald Verschuren

Stekene G kampioen!

Harald Verschuren

Met Mike ,Sarah, Liam en Harald mochten we proberen de verwachting, kampioen spelen, waar te maken. De uitwedstrijd werd in een spannende wedstrijd met 10 – 6 gewonnen. De opstelling van Olsene was niet zo sterk als de vorige keer 1xE4, 2x E6 en 1 x NG.

Harald begon overtuigend en won makkelijk met 3-0 van Veerle (E6 ). Liam verloor de eerste set met 11-13 tegen Jonas (E4) die deze middag sterk speelde. Liam herpakte zich en wist met goed spel de match naar zich toe te trekken 3 – 1. Sarah had geen problemen met Paul (NG) ondanks zijn noppen werd de match vlug beslist enkel 7 punten werden er verloren 3- 0. Mike had op zijn beurt geen problemen met Ludwig (E6) en won ook overtuigend met 3-0.

Harald begon heel goed tegen Jonas en won met 11- 2. Maar dan had hij geen antwoord meer tegen het aanvallend spel van jonas en verloor met duidelijke cijfers de resterende sets 1 – 3. Liam verging het een stuk beter en won vlot van Veerle 3- 0. Ook Sarah en Mike kenden geen problemen en waren beide met 3- 0 veel te sterk voor Ludwig en Paul.

Liam mocht het opnemen tegen Paul die onder tussen de noppen had ingeruild voor een gewoon palet en zo doende zelf wat meer kon meespelen maar even goed werd er met duidelijk verschil gewonnen door Liam 3-0. Harald had onder tussen de eerste set verloren en stond achter met 8 – 10 maar wist toch nog de set met 12 – 10 te winnen. Dit was de ommekeer en met in gedachten dat bij winst de titel een feit was ging het gelukkig weer wat vlotter en werd er met 3 – 1 gewonnen. 9 – 1. De kampioenstitel is binnen en na de felicitaties werd de rest van de matchen verder uit gespeeld.

Sarah liet zien sterk bezig te zijn en speelde een hele sterke en goede match tegen Jonas, maakte mooie punten en won meer dan verdiend met 3-0. Mike had geen medelijden met Veerle en won vlot met 3-0.

Harald en Liam wonnen hun laatste wedstrijd gemakkelijk tegen Paul en Ludwig .
Ook Sarah wist haar laatste match in winst om te zetten 3-0 tegen Veerle. Mike had het lastiger en kwam 2-1 achter tegen Jonas die zeker zijn sportieve plicht vervulde en speelde alsof zijn leven er vanaf ging. Mike wist op tijd het tij te doen keren en met mooi aanvallend spel de match in zijn voordeel te beslissen.

De Kampioensploeg Stekene G: Harald 16x ,Sarah 13x, Liam 13x, Jens 11x, Kevin 3x, Evrard 2x, Mike 2x, Laura 1x, Jolien 1x, Yarno 1x en Frédéric 1x.

Bedankt en proficiat voor jullie bijdrage.

 

Sponsors