Nieuws

afbeelding van Hedwig Amelinckx

Sleidinge B - Stekene D: 10-6

Hedwig Amelinckx

Tabletennis On Ice, zo slecht lag de vloer erbij te Sleidinge, het was echt een kunst om zich recht te houden in de nochtans vrij mooie zaal. Niet dat dit ons de overwinning heeft gekost, we konden dan ook maar aantreden met twee vaste spelers uit onze ploeg (Jeremy en Hedwig) en reserve (Geert G.), Nic en Dimitri mochten de E ploeg gaan versterken voor de titelmatch in Kruibeke.

Bijna ging de verplaatsing naar Sleidinge niet door, doordat ik rond 18:30 een telefoontje kreeg van Jeremy dat zijn dochtertje was opgenomen in de kliniek, maar goed na enkele familiale interventie's, konden we toch nog vertrekken rond 19:20, de snelheidsboetes zal onze penningmeester wel betalen, maar rond 19:45 waren we toch ter plaatse.

Het veroordeelde Sleidinge wachten ons op met Lien (D0), Piet (D0), Dieter (D2) en Marijn (NG). Van een wedstrijd is er nooit sprake geweest, nadat Jeremy nipt wint van Dieter en Geert toch in een spannende wedstrijd verliest van Piet, staan de bordjes reeds 5/1. Hedwig wint wel tegen Lien met 3/2, na telkens een resem netjes tegen hebben tegen gekregen,maar verliest nadien tegen Piet met dezelfde cijfers. De veer is kennelijk gebroken, Geert wint nog wel tegen Marijn, maar nadien kunnen zowel Geert als Jeremy geen enkel wedstrijd nog winnend afsluiten, enkel Hedwig wint nog zijn twee resterende wedstrijden, maar het kalf is dan al lang verdronken.

Conclusie: Jeremy was er met zijn hoofd niet helemaal bij, na de problemen met zijn dochtertje , was dit wel enigszins te begrijpen, Geert speelde wel goed, maar kwam snelheid te kort, het bleek eens te meer dat het iets rapper gaat in 2de als in 3de, Hedwig speelde op niveau, maar liet zich toch verrassen tegen Piet. Nu weeral een week rust en dan hopelijk met een volledig ploeg, kampioen Temse het vuur aan de scheen leggen.

Verdeling van de wedstrijd: Jeremy 2, Hedwig 3, Geert 1.

Sponsors