Nieuws

afbeelding van Davy Carpels

Nova I – Stekene F

Davy Carpels

Beter laat dan nooit mijn eerste en tevens ook laatste verslag van het seizoen over de capriolen van de F-ploeg in Sporta. Onze laatste wetstrijd is tegen Nova I zij treden aan met 2 NG’s en 1 F speler tegen 3 NG’s voor ons (Davy; Nick En Olivier). Nick en Davy mogen beginnen tegen de twee NG’s, waar Davy vrij gemakkelijk Jan Noppe aan de kant schuift met 3-0 moet Nick het onderspit delven tegen de benjamin van Nova Jeroen Van Mele in een spannende belle. Tussenstand 1-1 en alles is nog mogelijk.

In ronde twee neemt Davy het op tegen Jeroen en ondanks een 9-3 voorsprong in de belle laat hij de set en match door zijn vingers glippen en verliest die met 9-11 tegelijkertijd speelt Olivier tegen Franky een verdienstelijke wedstrijd maar het laken naar zich toetrekken lukt niet echt en hij verliest met 1-3 cijfers.

In ronde 3 neemt Olivier het op tegen Jan zonder noemenswaardige problemen wordt het hier 3-0 voor Olivier terwijl Nick (belleke) De Loose besluit om nog eens een vijfsetter te spelen tegen Franky (F) en deze spijtig genoeg weer in zijn nadeel ziet eindigen wat de tussenstand op 3-1 brengt in het voordeel van Nova. Nick past voor de dubbel dus nemen Davy en Olivier het op tegen Franky en Jeroen, de eerste set gaat vlot naar ons maar dan begint de motor te sputteren en vervolgens gaan de 3 volgende sets naar Nova 5-2 voor Nova in het beste geval kunnen we er nog een gelijkspel van maken.

Ronde 4 start met Olivier tegen Jeroen na een harde 0-11 in de eerst set kan Olivier terug vechten tot een 2-1 voorsprong maar de volgende twee sets weet Jeroen terug naar zich te trekken met telkens 11-7, het kwaad is geschied 6-2 voor Nova het verlies is een feit.

Maar dapper als we zijn laten we de hoofdjes niet hangen en de moed niet zakken en Nick zet dan ook Jan met een droge 3 –0 aan de kant. Als laatste mag Davy het opnemen tegen Franky, de eerste set verliest hij met 9-11 maar de volgende drie weet hij na geweldige coaching van zijn teamgenoten naar zich toe te trekken waardoor de eindstand op 6-4 voor Nova eindigt.

Ik denk dat ik voor ons alle drie mag spreken als ik zeg dat dit een eerste seizoen van vallen en opstaan was, we hebben veel geleerd maar vooral veel plezier gehad in ons eerste seizoen. Om te eindigen zou ik graag al mijn ploeggenoten (Raf ; Michèle ; Minou ; Olivier ; Nick en Invaller Mark De Jonghe) danken voor hun inzet dit seizoen en hopelijk spelen we volgend jaar de pannen van het dak.

Sponsors