Nieuws

afbeelding van Harald Verschuren

Stekene G – Sterke Stut D : 10–6

Harald Verschuren

De laatste wedstrijd tegen de nr 2 van de competitie sterke stut. In de heen wedstrijd werd het enige punt verlies in de competitie verloren, de wedstrijd eindigde toen in 8-8. De klassementen waren het zelfde 3x E4: Sarah, Liam en Harald en 1x E6 Yarno.

Yarno en Harald mochten beginnen tegen Willy en Patrick. Zelfs het inspelen werd er alleen maar geduwd en gekapt dus dat beloofde voor de match zelf. Yarno had weinig in te brengen tegen willy en verloor met 0-3. Harald kon wel het geduld opbrengen en won met 3-1 .

Sarah tegen Bjorn E4(3-1) en Liam tegen Martin E6(3-0) speelden beide goed en hadden weinig problemen. Yarno verweerde zich kranig en deed goed mee in de sets maar het kappen en duwen is niet echt zijn spel en verloor met 0-3. Harald mocht het proberen tegen willy en kreeg met een 2-1 voorsprong een matchbal in het voordeel 10-9 maar verspeelde deze door over tafel te serveren. De set werd verloren en uiteindelijk ook de match.

Sarah had geen moeite met Martin en won gemakkelijk met 3-0. Liam had het moeilijker maar wist met een belle toch te winnen. Yarno speelde goed tegen Bjorn en wist een set te winnen de andere sets werden nipt verloren 1-3. Harald verloor de eerste set maar had in de volgende sets geen problemen en won toch nog gemakkelijk met 3-1.

Nu was het de beurt aan Sarah en Liam om het tegen het lastige spel van Willy en Patrick op te nemen. Sarah verloor de eerste 2 sets nipt maar de derde set werd knap gewonnen. De 4e set ging ook nu weer gelijk op maar werd nipt verloren1-3.Tussen Liam en Patrick was het een raar score verloop, eerste set makkelijk gewonnen door liam de tweede makkelijk door Patrick dan was het weer de beurt aan Liam dan weer aan Patrick maar het was Liam die in de belle de match in zijn voordeel wist te beslissen.

Yarno wist z’n laatste match met spannende gelijk opgaande sets met mooie punten in een belle te winnen. Harald won met 3-1 van Bjorn. Sarah had geen problemen tegen patrick en won knap met 3-0. Liam en Willy maakte er nog een spannend duel van met set standen telkens meer dan 11 winstpunten. Liam wist z’n derde belle van de dag deze keer niet in z’n voordeel te beslissen met 12-14 werd de laatste set verloren.

Een schitterend seizoen werd in stijl afgesloten 18 gespeeld 17x winst en 1x gelijk gespeeld. Op 10/05 spelen we voor de algemene titel in Oosterzele. Dank aan spelers, supporters, coaches en aan hoofdscheidsrechter Nick voor het mooie seizoen.

Sponsors