Nieuws

afbeelding van Davy Carpels

Terugblik 1 - "Twee stresskonijnen en één stresskip" - Sporta F

Davy Carpels

Voor mij, Nick, Michèle en Olivier was dit ons maagdenjaar in de competitie en meteen werd mij de functie van kapitein bedeeld. Ik kon weliswaar deze functie maar part-time uitvoeren door mijn ploegen regime dus een welgemeende dank aan zij die bij mijn afwezigheid deze zware taak hebben overgenomen.

De meeste van mijn wedstrijden heb ik afgewerkt samen met Nick De Loose en Olivier Vandeuren wat eigenlijk neerkomt op twee stresskonijnen en één stresskip, wie wat is laat ik in de midden. Wat ik vooral zal onthouden zijn de soms door zenuwen gevulde momenten waar mijn teamgenoten en ik elkaar telkens door coachten. Het was een seizoen van vallen en opstaan maar vooral van leuke avonden met mijn ploegmakkers, soms verloren we en soms keerden we huiswaarts met een overwinning. Terwijl we meestal op verplaatsing het laken naar ons konden trekken lukte dit thuis meestal minder goed.

Een wedstrijd die ik niet snel zal vergeten was die thuis tegen Teneramonda die weliswaar op een gelijkspel eindigde maar waar ik nog steeds een ijl gevoel in het hoofd aan overhoud als ik terugdenk aan die knuffel van Minou die mij van alle lucht beroofde nadat we de dubbel hadden gewonnen.

Eenieder heeft dit seizoen gestreden naar het beste van zijn mogelijkheden en ik hoop dat zij dit volgend jaar weer kunnen doen.

Sponsors