Nieuws

afbeelding van Andy Buytaert

Terugblik 4 - "We hebben inderdaad bevestigd" - Sporta C

Andy Buytaert

Vaste mannen zowel vorig jaar als dit jaar: Andy Buytaert, Geert Gillis en Johan Bauwens. Aangesterkt met Dimitri Foubert dit jaar die ook zijn deel van de matchen mocht spelen.
En we hebben inderdaad bevestigd. We zijn geëindigd op de 4de plaats en de vaste kern van onze ploeg staan alle 3 in de top 10. Individueel heeft het Geert door zijn C4 klassement geen goed gedaan, hij is gezakt naar C6. Andy is dan weer gestegen naar C6 en Johan is D0 gebleven. Ook Dimi is gestegen, hij wordt C4.

Verder was het dit jaar mijn eerste keer dat ik naar Lokomotiv moest gaan spelen, die zelfs een B6 tevoorschijn toverden. Had Okapi Beveren een geslaagd jaar aangezien ze zakten uit 1ste en dit jaar direct terug mogen naar 1ste. Was Troelant A de enige ploeg die elke week die met dezelfde 3 personen speelde, en staat Johan de Vlieger van die club voor het 2de jaar op nr 1 in de ranglijst…

Nova C kan bestempeld worden als de pechvogel. Ze stonden lange tijd op promoveren tot ze naar Troelant gingen met een te hoog geklasseerde ploeg, ze gelijkspelen tegen 2 man op Hamme en het thuis niet konden waarmaken tegen ons in de laatste wedstrijd van het seizoen.

Verder ziet u ons volgend jaar terug, samen met mijn vaste ploegmakkers Geert en Johan!

Sponsors