Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Terugblik 6 - "BAM!" - Sporta A

Toon De Block

De Stekense A-ploeg, die aantrad in de ereafdeling van Sporta, had ook dit jaar maar 1 doel : kampioen spelen. Laat ons eerlijk zijn, jaar na jaar wordt deze competitie zwakker en minder amusant om in te spelen. Gelukkig is dit niet het geval in alle sporta-afdelingen. Voor de A-ploeg, echter, was het voor el presidenté geen gemakkelijke taak om telkens een ploeg af te vaardigen. Quasi alle spelers hadden zich op gesteld als reserve.

Gelukkig kwam iedereen zijn woord telkens na indien ze dan toch hadden toegezegd voor een wedstrijd. Alle wedstrijden werden, op enkele 5-5 scores na, winnend afgesloten waardoor Stekene A ook het seizoen 2013-2014 als kampioen kan afsluiten. De titels voor deze ploeg hebben zich de voorbije jaren opgestapeld en hoewel kampioen spelen altijd leuk is, kon dit toch niet echt gezegd worden van het voorbije jaar. Iedereen was namelijk gewoonweg tevreden dat het Sporta seizoen erop zat en ohja de titel is leuk meegenomen. Zo kan je dan het voorbije jaar nog het best samenvatten.

Naar volgend jaar toe is er dan momenteel ook nog geen zekerheid betreffende deze A-ploeg. Zullen er wel genoeg spelers zijn? wat zouden de doelstellingen dan zijn? Is er nog wel een A-ploeg volgend jaar ..? Eerlijk gezegd zijn er nog geen antwoorden op deze vragen. Sommigen wensen volgend seizoen meer te trainen voor de 'belangrijkere' VTTL-competitie, anderen wensen liever zo weinig mogelijk te spelen in de week, .. Allemaal begrijpbare redenen.

Echter over het team zelf, is er geen twijfel. Elke week werd er een aangename, toffe ploeg afgevaardigd. De leute was telkens aanwezig, en dat blijft natuurlijk enorm belangrijk. Op dat vlak enkel dus positieve noten.

Bij deze dus een dankwoord aan alle spelers: Sam, Bart, Maichel, Bert, Toon, Yves, Manu, Hedwig, Nick, Sven, Dimitri en Nic!

Deze titel is te danken aan jullie tijd en inzet die jullie hebben geïnvesteerd.

Hoewel deze titel niet onverwachts kwam, zullen wij deze dan toch maar uitbundig vieren op de BBQ, 24/05/2014. Zo hebben we weer een excuus om eentje extra te drinken! BAM!

Sponsors