Nieuws

afbeelding van Peter Van Hauwermeiren

Terugblik 13 - "Op een onbewaakt (toog)moment viel het woord kampioen" - VTTL H

Peter Van Hauwermeiren

Bij het begin van het seizoen kenden we een bliksemstart met 3 overwinningen op rij. Op een onbewaakt (toog)moment viel het woord ' kampioen ' dan ook al af en toe. De jeugdigen van de Stekense J- ploeg zetten ons echter snel terug met de voeten op de grond en doorbraken onze zegereeks op speeldag 4.

Daarna volgde de confrontatie met de Big Four : Hamme, Lobos, Hof ter Burst en Melsele smeerden ons een nul op vijf aan. Het verlies met 16 - 0 tegen tegen Hamme en Lobos bleef ook nog wat aan de ribben plakken . Gelukkig waren we het winnen niet verleerd en sloten we de heenronde af met 2 overwinningen. De terugronde moest beter of toch ' minder erg ' !

De J- ploeg wervelde weer over ons met impressionant spel en tegen de Big Four trokken we aan het kortste eind, weliswaar zonder een smadelijke 16-0 deze keer. De laatste 2 wedstrijden werden weer vlotjes gewonnen, zodat we met een goed gevoel het seizoen afsloten en in de buik van het klassement belandden waar we thuishoren.

Na afloop van de laatste wedstrijd werd en nog lang nagekaart en in de vroege uurtjes kwamen we tot volgend verdict: ' volgend jaar zijn we weer favoriet voor de titel ! '

Sponsors