Nieuws

afbeelding van Harald Verschuren

Terugblik 14 - "Van meesspelen voor promotie naar ambitie om kampioen te spelen" - VTTL G

Harald Verschuren

Een sterk seizoen van onze jonkies Sarah, Jens, Liam en de iets minder jonge Harald die bij het begin van het seizoen de G-ploeg vormden. Door verschuivingen in de opstellingen in de terugronden werden Jens en Liam regelmatig vervangen door Kevin, Evrard, Mike en Yarno.

Vlot werden alle matchen gewonnen, enkel de laatste wedstrijd in de heenronde werd het enige verliespunt van de competitie geleden. Tegen de nummer 2 van de competitie Sterke Stut werd het 8-8. De verwachting om mee te spelen voor promotie werd al vlug omgezet in de ambitie om kampioen te spelen. Liefst 7 wedstrijden werden met 16-0 gewonnen.

Thuis tegen Olsene B konden we de titel binnen halen de nummer 3 van de competitie. Met 15-1 werd er gewonnen en kon er feest gevierd worden. Met schitterende punten en mooie rally’s werd er niet voor elkaar onder gedaan. Set winnen met 18-16 na 2-10 achter te staan, onderlinge strijd om sets met 11-0 te winnen maar ook af en toe een mindere match o.a verliezen van NG met 0-3 die maar 6 wedstrijden had gewonnen.

Voor de snelheidsprijs komen we ook nog in aanmerking denk ik. De wedstrijd op Olsene C werd binnen 2 uur beslist en ook de terugreis ging vervolgens iets te snel volgens de bekeuring die we in de bus vonden.

De gedrevenheid, de high five’s en de onderlinge sfeer van spelers en onze trouwe supporters: chapeau. Bedankt allen voor een zeer leuk seizoen.

Sponsors