Nieuws

afbeelding van Andy Buytaert

Terugblik 16 - "A very successful story" - VTTL E

Andy Buytaert

Iedereen kent ondertussen wel al een stuk van ons verhaal. Het seizoen dat goed begon en waarbij we onverwachts van boven meededen, waardoor de ambitie naar 2de groeide. Dit aangesterkt door de komst van nieuwkomer Kristof Deckers die die ploegambities aansterkte.

Contributies aan de E-ploeg: 13 personen die dit jaar een deel van de ploeg hebben uitgemaakt. De voornaamsten zijn Geert Gillis, Buytaert Andy, Vermeulen Nick, Deckers Kristof, Weinand Geoffrey, Verlinden Geert en Bauwens Johan. Verder hebben we nog Dimi, Nic, Jean-Paul, Eline (op papier), Mike, Hedwig en Liam.

Het vernieuwde doel (kampioen) is echter niet volledig gerealiseerd, dit door gelijk spel op Kruibeke en waarbij Kruibeke een kleine voorsprong niet meer uit handen gaf voor de rest van de weken. Meer zat er echter niet in doordat in de terugronde niet verloren werd. Het enige puntenverlies was het gelijkspel tegen Kruibeke. Zeer knap gespeeld dus van mijn ploegmakkers.

Onze 2de plek gaf ons echter uitzicht op promoveren via eindronde. In die eindronde moesten zowel merelbeke als erembodegem nipt de duimen leggen voor ons. Het was een lange, heel lange dag waarbij we de deuren van de oosterzeelse sporthal achter ons in het slot trokken. Achteraf gingen we met een aantal van de supporters een hapje eten om ons succes te vieren. Dank nog aan die supporters die voor ons hun maag op de proef stelden.

Volgend jaar zien we u dus in 2de! Of toch een aantal van het rijtje namen dat u zag.

Sponsors