Nieuws

afbeelding van Hedwig Amelinckx

Terugblik 17 - "Het verdict van de D-ploeg" - VTTL D

Hedwig Amelinckx

Na onze titel van vorig seizoen mochten we met hetzelfde viertal het gaan waarmaken in 2de provinciale. Er werd ons zo gezegd een gemakkelijk reeks voorgeschoteld, maar dit draaiden toch anders uit, in een reeks waar iedereen van iedereen kon winnen, was het steeds oppassen geblazen. De uitslagen 9/7 en 7/9 vlogen ons om de oren, niet alleen bij ons maar in gans de reeks. Wij zelf hadden het genoegen om 5 maal met deze score te winnen en 4 maal te verliezen.

Opmerkelijk feit, er slaagden maar twee ploegen in om ons tweemaal te verslaan ( kampioen Temse en runner-up Maldegem) en tegen Merelbeke speelden we zelf niet, tweemaal ff één van ons, één van hun. Nadat we reeds in speelweek 15 gered waren, zijn onze vaste spelers een beetje beginnen uitzwerven naar de C- en E-ploeg om daar voor de nodige winstmatchen te zorgen, daardoor gingen spijtig genoeg een paar wedstrijden verloren.

Al bij al een geslaagd seizoen, met waarschijnlijk voor het vaste team een klassementswijziging. Ook appreciatie voor onze invallers (Geert, Nic, Kristof , Jens en Liam) voor de nodige overwinningen. Uiteindelijk zijn we op de zevende plaats geëindigd in ons eerste jaar, dus volgend seizoen moet er zeker een hogere plaats geambieerd worden.

Till september,

greetings from Jeremy, Nic, Dimi en Hedwig.

Sponsors