Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Terugblik 18 - "Dat goed gevoel, dat met de weken groeide..." - VTTL C

Manuel De Puysselaer

Het voorbije jaar was het 2° jaar op rij dat de C ploeg op zoek ging naar een plaats die recht gaf op promotie naar 1° provinciale. De reeks waarin we terecht kwamen telde uiteindelijk maar 11 ploegen, we wisten ook meteen wie onze zwaarste tegenstanders waren, Temse A en Kruibeke A.

De heenronde was redelijk dramatisch, veel blessures, geen type opstelling, af en toe amper een ploeg, we verloren veel te veel onnodige punten. De terugronde gaf ons gelijk, we wonnen 10 matchen op rij en werden 3° achter jawel Kruibeke en Temse. Het puntenverlies in de heenronde deed ons de das om maar... de eindronde kon toch dat goed gevoel van de terugronde nog meer aansterken.

We konden in die eindronde met de sterkste opstelling spelen en dan mogen onze buren nog sympathiek overkomen, dan blazen we die gewoon weg. De voorzitter had al op voorhand voorspeld, dat wordt een droge 9-0, wij waren wel iets voorzichtiger maar uiteindelijk had Hedwig gelijk, we hadden geen tegenstander aan Sint-Pauwels.

Goed nieuws dus, volgend jaar spelen we terug in 1° provinciale, een reeks waar we 2 jaar geleden zelf beslisten om een stapje uit terug te zetten. Maar eerlijk, 3° was een ramp, 2° afdeling ging al iets beter maar 1° is toch de reeks waarin we thuishoren. Nu is het aan ons om te bevestigen, volgend jaar zakt de helft van 1° provinciale... we zullen dus gefocust moeten zijn vanaf september !

Manu

Sponsors