Nieuws

afbeelding van Peter Van Hauwermeiren

Gent J - Stekene G : 4-12

Peter Van Hauwermeiren

Dicht opeengepakt in een UP - je de verplaatsing naar Gent maken versterkt het groepsgevoel. Gelukkig kan het dak open zodat er ook achteraan kan geademd worden. De sfeer zit er goed in, het doel is gekend : van de G-ploeg wordt er dit jaar ' iets ' verwacht. Onze H -ploeg maakt ook zijn opwachting in Gent, ze kunnen Charlotte echt niet missen ........

In de zaal is het broeierig heet, een opwarming is bijna niet nodig. Als de tafels zijn gezet, beginnen we toch gezwind met het inspelen en het wennen aan de plastieken ballen (in Gent spelen ze met JOOLA ). Er zijn nog enkele discussies of de diagonaal wel degelijk de ' langste ' optie is om te spelen en of Pythagoras dat al lang geleden wist en of hij kon tafeltennissen en of hij echt een E0 was ..... we zijn er uiteindelijk uit geraakt.

De tegenstanders zijn allen E6 , dus op papier moet het lukken. We starten als een trein en aan de pauze noteren we 0-8 score. Is het de hitte in de zaal of is het het betere spel van de tegenstand....... Thomas en Charlotte trekken na de pauze beiden twee keer aan het kortste eind. Yarno en Peter ' stomen' gewoon door naar een 4 op 4.

Missie geslaagd, nog even de vochtbalans herstellen en na een ereronde over de parking keren we voldaan huiswaarts.

Wordt vervolgd .......

Sponsors