Nieuws

afbeelding van Nick Vermeulen

Stekene D - Zomergem B : 9-7

Nick Vermeulen

Volgend seizoen worden de reeksen in de provinciale afdelingen volledig gewijzigd. Dat wil zeggen dat we dit jaar bij de top 5 moeten eindigen om het behoud te kunnen verzekeren in tweede provinciale. De eerste wedstrijd van dit seizoen moest dan ook gewonnen worden. Dit hebben we dan ook gerealiseerd na een zeer spannende wedstrijd.

Onze ploeg zal dit seizoen bestaan uit Nick V. (DO), Geoffrey W. (DO), Geert G. (D2), Andy B. (D2) en twee spelers van de C-ploeg (2x C6). De opstelling van de D-ploeg voor de eerste speelweek : Glenn V., Geoffrey W., Geert G. en Andy B. Zomergem kwam met een, op papier, sterkere opstelling : C4, C6, C6 en D2.

De eerste ronde werd gespeeld door Andy en Geert. Geert weet, na een spannende belle, zijn match te winnen. Andy daarentegen heeft een moeilijke avond en verliest zijn wedstrijd met 3 - 0. Hij zal deze avond geen wedstrijd winnen.

Glenn en Geoffrey weten de volgende matchen te winnen. Geoffrey met 3 - 1. Glenn moest nog wat warm lopen aangezien hij nog geen balletje heeft geslagen sinds april. Hij wint zijn wedstrijd met 3 - 2 maar zal daarna geen set meer verliezen.

Geoffrey daarentegen heeft toch een beetje last van stress en kan niet helemaal in zijn gewone spel komen. Weliswaar kan hij terugkijken op een geslaagde openingswedstrijd met 3 overwinningen.

Geert kan nog een wedstrijd winnend afsluiten en verliest een andere wedstrijd in de belle. Hij kan ook zeer tevreden zijn met zijn 2 overwinningen.

Zoals we reeds vermelden was het een zeer spannende wedstrijd en liep de stand op tot 7 -7. Glenn en Geoffrey moeten op dat moment alles uit de kast halen om de overwinning veilig te stellen. Glenn wint gemakkelijk met 3 - 0. Geoffrey heeft wat meer problemen maar wint uiteindelijk zijn laatste wedstrijd in een belle, de broodnodige punten zijn binnen.

Volgende week hebben we een verplaatsing naar Sint-Niklaas. Aldaar dienen we ook de punten binnen te halen.

Glenn V. : 4
Geoffrey W. : 3
Geert G. : 2
Andy B. : 0

Sponsors