Nieuws

afbeelding van Harald Verschuren

Stekene F – Sint-Niklase D: 7-9

Harald Verschuren

Na heel wat verschillende pogingen om tot een opstellingen te geraken in de week vooraf trad de F-ploeg aan met de volgende spelers : Harald en familie De Schepper. Laura, Sarah en Frans die bereid was om ons als 4e man te helpen. In onze eerste wedstrijd in 4e prov. mochten we het thuis op nemen tegen St.Niklase. De opstellingen waren vrij gelijk 3x E2 en 1x Ng voor ons en 3x E2 en 1x E4 voor onze tegenstander.

Frans mocht beginnen tegen Wim en verweerde zich kranig maar had geen kans en verloor met 3-0. De volgende match verging het Frans toch wat beter en werden er mooie punten gemaakt met kans op een set te winnen wat helaas net niet lukte.

Harald begon de eerste wedstrijd ook met verlies in z’n 1e belle van de middag werd met 2-3 verloren. Jammer want er had meer ingezeten 2-1 voor in sets en 9-4 voor en dan alsnog de boot in. Dat het anders kan was te zien in de volgende match 0-2 achter en dan wel winnen.

Ook Sarah verloor haar eerste match met 2-3, de eerste twee sets werden vlot gewonnen maar dan haperde de motor of was het Wannes die de onmogelijkste ballen terug op tafel wist te krijgen. Ook de tweede match werd ongelukkig met 2-3 verloren.

Laura wist als enige haar openings match in winst om te zetten met 3-1 werd er vlot gewonnen. De tweede match werd verloren ,het was niet echt laura’s favoriete spel en Wannes bracht wederom alles terug.

2-6 tussenstand: niet echt wat we gehoopt hadden.

Na de pauze kwamen we nog dichtbij Sarah (3-1 en 3-2)en Harald (3-0 en 3-0) en Laura(3-1 en 1-3). Frans gaf ook deze twee rondes goed partij maar moest 2x z’n meerdere erkennen. Misschien de wedstrijd kriebels te pakken nu na deze toch wel leuke wedstrijd .

5 belles gespeeld en veel set standen met kleinste verschil verloren of gewonnen. Een gelijk spel had de verhouding misschien beter weer gegeven. Maar de punten mee naar St.-Niklaas.

Sponsors