Nieuws

afbeelding van Charlotte Blancke

Olsene C - Stekene G : 1-15

Charlotte Blancke

In de derde speelweek mocht de G-ploeg het opnemen tegen Olsene C. Deze ploeg bengelt ergens onderaan het scorebord. Toch zag het er even niet goed uit omdat een aantal spelers niet konden. Na een lange zoektocht werd eindelijk een ploeg bij elkaar geschraapt. Lise en Sarah DS waren zo vriendelijk Thomas en Charlotte uit de nood te helpen, waardoor Thomas zich even in een vrouwenploeg waande. De tegenstand zette tegenover dit viertal Yves, Kaat, Andy en Miguel. Allemaal NG.

Sarah begint tegen Kaat en laat zich even meeslepen met haar duwspel. Een spannende eerste set, die ze na veel moeite wint, is het gevolg. Gelukkig herpakt Sarah zich en geraakt ze de volgende set in haar eigen matchritme. Charlotte kent niet veel tegenstand en wint met 0-3. Thomas start zijn avond tegen Yves. Hij heeft het moeilijk maar kan de match naar zich toe trekken in een belle. Lise moet er nog wat inkomen en verliest tegen Andy.

Over de volgende vier matchen valt weinig te zeggen. Ze worden allemaal met 0-3 scores binnengehaald. Bij de rust staat het dus 1-7.

Na de rust worden de matchen even vlot gewonnen. In de laatste acht matchen worden slechts twee sets prijsgegeven. Met een overdonderende 1-15 score als resultaat.
Olsene voorziet ons nog van lekkere boterhammetjes en na die te verorberen keren we 3 punten rijker naar huis.

Sponsors