Nieuws

afbeelding van Harald Verschuren

Sint-Pauwels F – Stekene F : 7-9

Harald Verschuren

Na 2 weken niet gespeeld te hebben , eerst een vrije speeldag en vorige week 16-0 door ff van Sterke Stut mochten we nu aantreden tegen de buren van St.Pauwels. De klassementen die we moesten bestrijden waren E0 2 x E2 en E4. Maar het bleek meer een strijd te worden tegen het materiaal. Zelf konden we pronken met D4 Geert , E0 Mike, E2 Harald en E4 Yarno die een geslaagd debuut maakte in 4e.

Geert had geen moeite met het aanvallende spel van Joeri en won vlot met 3-0. Mike verging het wat minder en moest zijn meerdere erkennen tegen Jelle 3-0. Yarno en Harald mochten beginnen tegen Marcel en Matthys oftewel tegen noppen en antitop.
Yarno speelde heel sterk en won zeer knap met 3-1. Harald had meer problemen met Matthys en verloor in een belle.

De tweede ronde was snel in Stekens voordeel beslist . Geert speelde heel goed en had wederom geen problemen tegen Jelle 3-0. Mike kreeg loon naar werken en liet Joeri geen kans 3-1. Yarno ging op de zelfde voet verder en liet zien dat hij sterk bezig is .
Ook nu weinig problemen tegen de noppen en “vuile “rubbers van Matthys 3-1
Harald had geleerd van zijn vorige match en bleef nu wel zijn eigen spel spelen en won dankzij 2 cadeaus: 2 foute opslagen op 9-9 met 3-1. Een verdiende 6-2 voorsprong met de rust.

Yarno verloor de eerste set tegen Joeri maar kende verder geen problemen en won vlot met 3-1. Harald kende ook geen problemen tegen Jelle en won ook makkelijk met 3-0. Op de andere tafels verging het Stekene I ook niet verkeerd :0-10 voor , we konden toch niet achterblijven. Mike begon sterk tegen Matthys en overtuigend werd de eerste set gewonnen. Helaas kon er geen goed vervolg aan worden gegeven en werd er met 3-1 verloren. Ook Geert had het moeilijk tegen Marcel en ondanks de kleine verschillen in de set standen moest Geert zijn meerdere erkennen 0-3

Yarno startte voortvarend tegen Jelle en won vlot met 11-5 de eerste set maar dan haperde de machine en ging de match verloren1-3. Harald verging het niet beter en verloor ook iedere set met het kleinste verschil 0-3. St. Pauwels geloofde weer in een goede afloop van 2-8 achter naar 6-8. Mike en Geert verloren beide de eerste set . Mike deed er alles aan maar het was Marcel die de match in zijn voordeel wist te beslissen. Zouden we de mooie voorsprong toch nog verspelen. Geert wist de volgende 2 sets te winnen De 4e set was echt een triller, gelijk opgaand afwisselend met voorzichtig spel en dan weer heel mooie punten. Matthys wist 4 setpunten niet te benutten en bij de eerste matchbal voor Geert was Het raak 14-12. Een explosie van vreugde en opluchting dat er gewonnen was het vervolg. Een lastige avond met een goede afloop tegen een lastige tegenstander of was het toch het materiaal.

De spaghetti na afloop smaakte des te beter.

Sponsors