Nieuws

afbeelding van Yves Van Stappen

Stekene B - Hoeselt C: 12-4

Yves Van Stappen

To net or not to net, that's the question

Na 3 weken net niet, moest het wel eens prijs zijn voor de B-ploeg. Hoeselt C zou het kind van de rekening moeten worden, ware het niet dat ze sterker aantraden dan de B-ploeg. 2xC0, 2xC2 bij ons, tegen B6, 2xC0 en C2 bij hen.

Geen idee wat Manu & Jeroen gegeten hadden op de trouw van Kenny, maar het zorgde alleszins voor een onverhoopte 2-0 start. Yves & Maichel konden er echter geen gevolg aan breiden, waardoor een 2-2 tussenstand zich op drong. Dat de tegenslag niet kon blijven duren, bleek uit de matchen die daarna volgden. Sommige sets waren net niet in ons voordeel, anderen net wel. En dat 'net' mag je vrij letterlijk nemen. Pietballen, pruimen, chansballen, ... noem het op, het was aanwezig die avond. Soms al eens in ons voordeel, soms in ons nadeel. De ene kan er echter al wat beter mee om als de andere, maar als je als tegenstander de immer rustige Jeroen uit zijn kot kan lokken door je er in op te winden, dan moet je al serieus je best doen. Jeroen kon echter zijn ‘cool’ bewaren en zorgde voor een 10-2 tussenstand. De eerste winst was binnen! Enkel Jeroen en Manu moesten zich nog eens gewonnen geven. De homogene verdeling zorgde voor een 12-4 overwinning, meteen een eerste klinkende zege voor de B-ploeg. Een hoognodige zege, want het begon er al benard uit te zien.

Er werden die avond 27 sets gespeeld die beslecht werden met 2 punten verschil. Na 3 weken net niet, werd het dit keer NET wel voor de B-ploeg, eindelijk! Er werd dan ook nog nageklonken op de zege en met een bekende zatte dansmove van Manu, sloten we het lokaal veilig af.

Op naar Zandvoorde!

Sponsors