Nieuws

afbeelding van Nick Vermeulen

Wetteren A - Stekene D : 8-8

Nick Vermeulen

Nadat we vorige week de drie punten hebben thuis gehouden tegen Erembodegem B, dienden we deze week af te zakken naar Wetteren. Aangezien deze ploeg vorig jaar nog in eerste provinciale uitkwam, wisten we dat dit geen gemakkelijke verplaatsing ging worden. De samenstelling van onze ploeg voor deze speelweek was Hedwig, Nic, Geoffrey en Nick.

Hedwig en Nic openden de debatten en al vlug hadden we het door dat dit geen gemakkelijke avond ging worden. Hedwig wint in de belle. Nic komt gemakkelijk 2-0 voor maar de tegenstrever komt terug in de wedstrijd waardoor er een belle moet gespeeld worden. Nic wint deze belle met glans en zo komen de 0-2 cijfers op het scorebord.

Nu moeten Geoffey en Nick proberen om deze voorsprong verder uit te bouwen of vast te houden. Geoffrey speelt tegen een ex-tennisser met een leuk rubbertje op de zwarte kant. Hij krijgt het zwaar te verduren en verliest deze wedstrijd met 3-1. Nick, die sukkelt met een rugblessure, probeert alles te doen wat mogelijk is en kan tot zijn eigen verbazing deze wedstrijd winnen met 3-1. Dus 1-3 op het scorebord.

Naar gelang de wedstrijd vorderde bleven we onze voorsprong van 2 wedstrijden behouden tot 6-8. Nu moeten Hedwig of Nic proberen hun wedstrijd te winnen om de drie punten mee huiswaarts te nemen. Nic krijgt totaal geen greep op de wedstrijd en zal de avond afsluiten met 1 overwinning. Hedwig moet na een spannende wedstrijd het onderspit delven in de belle. Hij is wel de held van de dag met drie overwinningen. Geoffry en Nick winnen elk twee wedstrijden en kunnen tevreden terug kijken op deze wedstrijd. Eindstand 8-8.

Besluit is dat we nog altijd op koers zitten om het behoud te verzekeren in deze reeks.
Nu mogen we twee weken rusten alvorens de moeilijke verplaatsing naar Merelbeke aan te vatten.

Sponsors