Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Hasselt B - Stekene A : 12-4

Toon De Block

Een zware nederlaag voor de Stekense A's was het verdict van het afgelopen weekend. Hoe kan het ook anders als je maar met 3 spelers afzakt. Komt daar nog bij kijken dat Toon in de week vooraf de wedstrijd gekwetst is geraakt aan de knie en normaliter niet mocht spelen van den dokteur. Hoe dom kan je zijn, je knie stoten tegen een betonnen trap.

Hasselt B is een ploeg die rustig meedraait in de middenmoot, een ploeg waartegen we normaal gezien toch wel een goede kans maken. Enkele uren voor de aftrap van de wedstrijd belde Svekke jammer genoeg af. De moraal kreeg op dat moment een deuk aangezien we wisten dat Toon ook niet voluit kon gaan. In extremis kon Bert nog opgeroepen worden. U hoort het goed, the legend himself had zijn hout van onder het stof gehaald en dit doordat Toon enkele smeekbedes aan zijn adres had gericht. Het was al 7 maanden geleden dat Bert nog effectief iet of wat een match had gespeeld maar dat weerhield hem niet om enkele flitsen te tonen die avond. Een ace of een sifflante, het kwam er allemaal vanzelf uit. Hij kon dan ook nog een matchke prikken en mits wat training hadden dat er zeker 3 geweest. Bart verweerde zich ook goed maar diende de tegenstander 2x te feliciteren. Op zich acteerde Bart op een degelijk niveau maar ook hij had wat last van een mindere motivatie. Toon kan in zijn eerste wedstrijd nog de overwinning halen. De tegenstander speelt elke bal naar het midden waardoor Toon zich niet hoefde te verplaatsen, waarvoor dank. Maar daar bleef het ook bij. Na zijn 2de match, toen de 9 reeds op het bord stond voor Hasselt, gaf Toon uit voorzorg het restant van zijn wedstrijden dan ook FF.

Zo kwam er een eindresultaat van 12-4 in het voordeel van Hasselt op het wedstrijdblad te staan. Een resultaat dat achteraf nog wat meer piekte aangezien Le Logis, de eerste in de rangschikking, ging verliezen op Zoersel waardoor we, u raadt het al, de eerste plek uit handen hebben gegeven.

Achteraf hebben we een heerlijke maaltijd voorgeschoteld gekregen. Er werden nog enkele grimbergens genuttigd alvorens de rit huiswaarts werd aangevangen.

Een enorme thanks aan Bert om in deze omstandigheden alsnog te willen invallen en spelen. Dat wordt enorm geapprecieerd. Een dikke thanks aan Nikki, Evrard en Geoffry om mee de verplaatsing te maken en er toch nog het beste van te maken als supporters. Een dikke merci hiervoor.

Rest er mij enkel nog de volgende match aan te kondigen, namelijk aanstaande zaterdag thuis tegen Diest. Steeds een moeilijk te bekampen ploeg. Hopelijk vergaat het ons dan beter!

grtz,

BITW

Sponsors