Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Jeugdcompetitie : een stand van zaken

Manuel De Puysselaer

Na 7 speelweken is het de hoogste tijd om een overzicht te geven van de prestaties van onze jeugdspelers in de Sporta Competitie.

STEKENE A
Al jaren een vast klant bovenin de 1° afdeling. Ook dit jaar is het doel duidelijk : kampioen & beker winnen. Na 7 speelweken leiden we met 21 op 21, maar cadeaus worden er niet uitgedeeld in deze sterke reeks. De gevaarlijkste tegenstander konden we verslaan in eigen huis (Kruibeke A) en dat maakt dat we een krappe voorsprong op hen hebben momenteel. In de A ploeg spelen voornamelijk Liam, Jens, Stijn, Yarno, Thomas en enkele invallers.

STEKENE B
5 matchen gespeeld, allen gewonnen, 15 op 15 en dus op kop in de reeks. We moeten enkel nog een match inhalen in Temse. Sterke prestatie maar niet onlogisch, in 3° is het zeker de bedoeling om met deze spelers kampioen te spelen. Lucas, Evi en Belle kunnen zeker mee in 2° en bevestigen hun goede vorm door veel te winnen. Een ploeg waarop je altijd kan rekenen, doe zo verder !

STEKENE C
Elk begin is moeilijk, dat ondervinden ook onze jongste deelnemers aan de competitie in 4° afdeling. Meestal heeft de tegenstander iets meer ervaring waardoor we momenteel nog geen match konden winnen. Maar niet getreurd, we zijn allemaal zo begonnen door veel te verliezen en mits de nodige training komen die overwinningen wel.
Femke, Ilyas, Siebe, Jonas, en invallers, we komen er wel !

Manu

 

Sponsors