Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Stekene A sleurt zich naar een billijk 8-8 tegen Gullegem B

Toon De Block

Het zijn al enkele moeilijke weken geweest voor de Stekense A-ploeg en speelweek 8 zou niet anders zijn. Gullegem was de tegenstander van dienst en zij beschikken steeds over een sterke ploeg. Dat was nu tevens het geval (2x B2 ; 2x B4). Stekene A was afgezakt met de vaste formatie.

Svekke start goed en kan al snel gaan rusten met een eerste overwinning in the pocket. Normaal gezien zijn het steeds zeer nipte wedstrijden tegen Lieven maar deze keer ging het vlotter dan verwacht. Toon komt direct in de problemen tegen Anthony die telkens de ballen zeer scherp kan plaatsen. Met de knie nog niet volledig 100% was het dan ook bijna een onmogelijke opdracht. Nadat Toon enkele matchballen kon redden in de 3de set vecht hij nog terug tot een 10-7 voorsprong in de belle maar vergeet het af te maken. Nuja, in alle eerlijkheid moest die wedstrijd verloren gegaan zijn met dikke 0-3 cijfers. Christophe kan in zijn eerste wedstrijd niets inbrengen tegen Stijn die goed serveert en telkens hard opent met de voorhand. Bart weet wel te overtuigen tegen Carlo en kan na 3 fel bevochten sets het laken naar zich toe trekken.

Svekke neemt vervolgens ook de maat van Anthony met 3-2 cijfers. Ook in deze wedstrijd kwam Anthony snel met 2-0 cijfers voor maar daar waar Toon het niet kon waarmaken deed Sven dat wel. Zo kon hij zijn 2de winstmatch noteren. Toon nam, toegegeven met een karrenvracht aan pruimen, de maat van Lieven. Vorig jaar kon Bart op Gullegem nog verrassen tegen Stijn maar het was deze maal Stijn die mocht zegevieren. Christophe kon ook in zijn 2de partij weinig inbrengen tegen Carlo waardoor de tussenstand op 4-4 kwam te staan. Een gelijk opgaande wedstrijd!

Na de pauze zakt Christophe wat weg en gaat ten onder tegen Lieven waarbij de 3de set wel eentje was met heel wat mooie rallys. Bart kan dan weer wel de wedstrijd binnenhalen tegen Anthony. Toon gaat redelijk snel onderuit tegen Carlo die tevens de ballen goed wist te plaatsen en Svekke is kansloos tegen Stijn. In het laatste rondje kwam Stekene dus 7-5 achter te staan. Een bijna onmogelijke opdracht. Christophe is het noorden helemaal kwijt en ook tegen Anthony kon hij jammer genoeg niets inbrengen. Bart daarentegen haalt, zoals Toon, met het nodige geluk de wedstrijd tegen Lieven binnen. Toon kan dan nog verrassend genoeg stunten tegen Stijn die reeds heel de avond sterk aan het spelen was en Svekke doet hetzelfde tegen Carlo waardoor er een eindstand van 8-8 op het bord kwam te staan. Achteraf gezien een mooie eindstand.

Achteraf werden we getrakteerd op lekkere gehaktballen met sla en stokbrood! Ik denk dat iedereen zeker 3x heeft bijgevuld! Omstreeks 12.45u werd het toch stilaan tijd om te vertrekken. Gullegem is immers niet dicht bij deur!

Deze week staan we weer voor een verre verplaatsing, naar Herstal. Deze ploeg staat ietwat verrassend op de laatste plaats. Het blijft steeds oppassen geblazen!

Greetings,
BITW

Sponsors