Nieuws

afbeelding van Harald Verschuren

Melsele E – Stekene F : 9-7

Harald Verschuren

De klassementen waren vrij gelijkwaardig aan elkaar. Melsele E0, 2x E2 en E6. Stekene speelde met Mike, Harald, Charlotte en Yarno.

Mike en Harald begonnen met wisselend succes. Mike liet zich wat verrassen door het verdedigend spel van Arne(E2) en verloor met 3-0. De sets werden nipt verloren. Harald had weinig problemen met Robin(E6) en won vlot met 3-0.

Yarno begon tegen steven(E2) de eerste set ging nog gelijk op maar de volgende sets werd door een zeer goed spelende Yarno met duidelijke 11-4 cijfers gewonnen,3-0
Charlotte mocht beginnen tegen Rudi (E0) en spelend met noppen. Een goed spelende Charlotte maakte het Rudi heel lastig en verloor met wat pech nipt in haar eerste belle van de middag.

In de tweede ronde was het nu aan Mike om vlot te winnen van Robin 3-0 en moest Harald het antwoord schuldig blijven tegen het rustige verdedigende spel van Arne 3-1. Ook Yarno had weinig in te brengen tegen Rudi en verloor met 3-0. Charlotte speelde weer sterk maar wist de laatste punten niet in haar voordeel om te zetten en verloor de sets met nipte cijfers 3-0.

Ook in charlotte’s derde match tegen Robin was het spannend de setstanden 11-13,12-10,11-9,10-12 ook in de laatste set geen geluk bij de laatste punten 15-13. Yarno had het moeilijk tegen Arne en verloor kansloos de eerste set. Op tijd wist Yarno het tij te doen keren en won knap de volgende sets. Zijn 2e E2 van de middag. Mike gaf goed partij tegen Steven maar verloor met 3-1, in 2sets was de laatste bal bij 10-9 een kantje. Harald mocht het nu opnemen tegen de noppen van Rudi. Het werd een spannende match die Harald in een Belle in zijn voordeel wist te beslissen 10-12.

Yarno won zijn 3e match, tegen Robin werden de eerste 2 sets vlot gewonnen maar werden de volgende sets net zo vlot verloren ,de belle werd met mooie punten gewonnen. Charlotte speelde ook nu weer goed maar ook haar 3e belle van de dag werd verloren door weer ongelukkige ballen tegen te krijgen. Geen geluk deze speeldag maar complimenten voor de positieve instelling. Ook Harald won zijn 3e match 3-0 tegen Steven. Mike wist het Rudi moeilijk te maken maar ook nu werden de sets met nipte cijfers verloren.

Sponsors