Nieuws

afbeelding van Yves Van Stappen

A-ploeg kampioen!

Yves Van Stappen

Na de B-ploeg is nu ook de A-ploeg kampioen op 1 speeldag voor het einde! Het was spannend tot op de laatste speeldag, maar een 8-2 overwinning op Nova A was genoeg!

Hieronder een klein verslagje van Liam over het afgelopen seizoen.

Voor het 2e jaar oprij zijn we kampioen gespeeld. Waar we vorig seizoen 4 wedstrijden voor het einde zeker waren voor de titel was het nu wachten tot de laatste wedstrijd tegen Nova A die we met 8-2 wonnen.
Het onderlinge duel tegen Kruibeke A bleek doorslaggevend. De uitwedstrijd werd met 7 – 3 gewonnen maar de thuis wedstrijd werd met 4 – 6 verloren. Het begon al met een tegenvaller : Liam moest met koorts afzeggen en de eerste wedstrijden werden verloren. Het was wachten tot de laatste wedstrijd waarin Yarno in een belle het belangrijke 4e punt binnenhaalde.
Over geheel de competitie meer dan verdiend. Met Liam 39/38, Jens 30/25, Yarno 48/45 en stijn 36/23 als vaste spelers en met Thomas, Belle en Maarten als invallers werd enkel tegen Kruibeke A 1x verloren. Er werd 8x met 10-0 gewonnen 2x met 9-1,1x met 8-2, 3x met 7-3 en 3x met 6-4.
Het seizoen is echter nog niet klaar en krijgt hopelijk nog een mooi eind. Met Nova A – Stekene A en Stekene B – Zele A staan beide kampioensploegen ook nog in de halve finale van de beker!
Met dank aan Manu voor de opstellingen en aan Hedwig voor de arbitrage en coaching waar nodig en natuurlijk aan onze vaste supporters: Harald, Patrick, Paul en Joeri.

Enkel Stijn Wullaert ontbrak, als vaste speler van de A-ploeg, nog op de foto.

Dank ook aan alle invallers! Proficiat!!

Sponsors