Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Zandvoorde B - Stekene A

Toon De Block

Na de degradatie van vorig seizoen moest the A-team van Stekene zich even herbronnen. Dat we terug voor kampioen willen gaan dit seizoen stond vrij snel vast maar vanzelfsprekend is dat nooit. Omstreeks eind mei kregen we dan het fantatische nieuws dat niet minder dan Willem Voets (ex A-speler) zich wou aansluiten bij TTC Stekene. In diezelfde periode had Stekene B ook al zijn transfer vast met de komst van Jelle 'the beast' Van Peteghem. Het goede nieuws was meer dan welkom ...

Stekene A mocht direct aan de bak tegen Zandvoorde B. Datzelfde Zandvoorde eindigde vorig jaar 2de in Landelijke en miste op 1 haar na de promotie naar 2de nationale. Er stond dus direct een topper op papier.

Stekene startte snel en kon uitlopen tot 1-5. Enkel Bart moest in de belle Ruben (B4) met het kleinste verschil laten gaan. Maichel speelde een sterke match tegen vaste waarde Johan (B4) en zowel Willem als Toon konden ook hun partijen winnend afsluiten. Zandvoorde vocht dan sterk terug tot 3-5. Na een kleine pauze van een 10-tal minuten mochten Bart en Maichel terug van slag en deden dit voortreffelijk. Maichel was sowieso al aan een sterke avond bezig en zette de puntjes op de i. Bart had na een blond lefke de benen en zijn topspin terug gevonden en kon ook zijn 1ste winstpartij laten noteren. Vervolgens liep Stekene A snel uit tot 3-9. Niet veel later stond de definitieve uitslag van 3-13 op het blad waarbij alle Stekense spelers nog een sterke indruk achter lieten.

Ferme start van het nieuwe seizoen en toch een eerste tik kunnen uitdelen! Next week komen we met Torhout een nieuwe West-Vlaamse tegenstander tegen.

Zin om voor zowel A en B-ploeg te komen supporteren? Zeker niet aarzelen want met de ambities van beide teams kan er weer een nieuw topjaar aankomen!

Cu next week!

BITW

Sponsors