Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Stekene A - Sportline Torhout B

Toon De Block

De 2de speelweek voorspelde geen makkelijke opdracht voor #teambitw. Sportline B kwam op bezoek en in speelweek 1 hadden ze Meerdaal Leuven opzij gezet. Een sterk resultaat!

Omstreeks 19.00u waren er toch enkele supporters op post en dat geeft altijd wat extra motivatie voor de start van een match. Sportline kwam opdagen met de verwachte opstelling (B4, C0, C0 en C2). Werken geblazen dus!

Maichel en Bart openen goed waarbij enkel Bart uiteindelijk zich gewonnen moet geven. Bart en verdedigers, dat zal waarschijnlijk nooit echt hand in hand gaan. Willem en Toon gaan dan aan de bak waarbij Willem over een C0-speler struikelt (toegegeven was een C0 klassement voor deze vriendelijke noorderbuur wat aan de lage kant). Een eerste thuismatch bij een nieuwe club, dat brengt altijd wat extra druk en stress met zich mee. De bordjes hingen gelijk, 2-2, maar dan drukte Stekene het gaspedaal toch even in waardoor er al snel een tussentijdse stand van 6-2 kon genoteerd worden. Maichel won daarbij sterk van Lennard en liet weer merken dat hij in goede doen was. Ook Bart was terug in zijn nopjes en Willem en Toon konden ook de klus relatief snel klaren.

Na de korte pauze nam Stekene geen gas meer terug en werd de 9 en bijgevolg 3 punten snel behaald. Er werd nog 1 extra verliesmatch genoteerd waardoor een definitieve einduitslag van 13-3 op het blad terecht kwam. Een collectief sterk resultaat! Hierdoor komt Stekene A samen met Groot-Bijgaarden alleen aan de leiding te staan en laat dat nu net de wedstrijd zijn die volgende week op het programma staat. 03/10 is direct dus een wedstrijd met grote inzet. Bij winst kan er reeds vroeg in de competitiestrijd een gat geslagen worden. Hier zal dan ook volop voor gegaan worden. Groot-Bijgaarden is zeker een geduchte tegenstander met oude bekende Thierry Merien. Aangevuld met jong geweld zal dit zeker geen evidentie zijn maar the boiz zijn er klaar voor en kijken nu al uit naar aanstaande zaterdag! Vamooos!

À la prochaine en reeds succes aan iedereen voor speelweek 3! #CMON

BITW

Sponsors