Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Stekene A haalt zijn 2de bagel van dit seizoen

Toon De Block

Afgelopen weekend zakte Stekene A af naar Gent om daar de C-ploeg van de sympathieke Gentenaren te bekampen. Dat het wel eens een snelle avond zou worden bleek uit de Gentse opstelling (FF, C0, C2 en C4). TTC Gent had afgelopen weekend te kampen met enkele zieken in zowel hun B als C-ploeg. Niets aan te doen natuurlijk. Stekene zou de match aanvangen met de vaste ploeg.

Willem bleef foutloos de gehele avond en diende geen enkele set prijs te geven. Onze nieuwe aanwinst is sterk op dreef de laatste weken en laat weinig tot niets meer liggen. Ook Bart en Maichel bleven foutloos maar dienden wel elks een belle te spelen. Die werd telkens vlot binnen gehaald. Ook tegen een onvolledige ploeg is het van belang om het kopje er telkens bij te houden en dat hebben ze meer dan uitstekend gedaan. Toon bleef tevens foutloos maar diende in elke match ook een set prijs te geven. Het ging niet echt van een leien dakje maar ook die matchen moeten binnen gehaald worden.

Op die manier kan Stekene A voor de 2de keer dit seizoen een 16-00 score laten noteren.

Achteraf werden we getrakteerd op een overheerlijke ovenschotel (jagerschotel voor de nieuwsgierigen). Er was maar liefst 1 kilo voorzien per persoon! Omkomen van de honger, neen Meneer, dat zal in TTC Gent niet snel gebeuren. Nogmaals petje af voor de kok!

Volgende week een nieuwe thuismatch tegen Hamme B. De B-ploeg speelt uiteraard ook thuis maar tegen Rooigem E. Onze F-makkers treden ook thuis aan en mogen een derby uitvechten met Sint-Pauwels E.

Aan allen die zin hebben in een avondje tafeltennis. 19.00u is de afspraak ;-)!

Grtz,
BITW

Sponsors