Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Stekene A sleept moeizame wedstrijd binnen

Toon De Block

De uitslag, 3-13 in ons voordeel, laat blijken alsof het van een leien dakje ging in Berlaar. Niets was minder waar. De dag voordien had Berlaar een dubbeltornooi georganiseerd waarbij men achteraf te kampen kreeg met wat vochtproblemen. Tegen zaterdagavond was dit blijkbaar nog niet verbeterd waardoor het toch wel werken geblazen was om een deftige topspin op tafel te toveren. Verder beschikt Berlaar altijd wel over een sterke ploeg.

Deze week was er een nieuw gezicht te zien in the A-team. Maichel ging de B-ploeg versterken in de topmatch tegen Galmaarden (6-10 overwinning!!) en Jelle, the beast, Van Peteghem maakte de switch naar landelijke. Verder waren het Willem, Bart en Toon die mee afzakten naar Berlaar. Uiteraard waren er ook nog een paar die hard supporters aanwezig (waarvoor weer een dikke merci aan Hedwig, Evrard, J-P en Davy).

Zowel Willem, Bart als Toon konden een maximum scoren. Bart diende wel tot het uiterste te gaan tegen Joeri Huyskens (B6). Na een 2-0 achterstand kon hij deze wedstrijd in extremis nog ombuigen naar een overwinning. Ook Willem en Toon moesten enkele sets prijs geven en dienden elke set voluit te gaan om toch telkens de overwinning veilig te stellen. Jelle had in zijn eerste wedstrijd wat stress en elke set ging nipt verloren met het kleinste verschil tegen Wim Verheyen (B6). In zijn 2de match liep alles een pak vlotter en kon hij 2-0 voorkomen tegen Joeri. Jelle dwingt vervolgens in set 4 een matchbal af bij een 2-1 sets en 10-9 stand maar kan deze net niet verzilveren. De belle bracht geen geluk voor onze kompaan. De laatste match geeft Alex Sarlet (C0) nog FF waardoor Jelle al vervroegd aan de Grimbergen kon beginnen!

Uiteindelijke stand dus 3-13 in het voordeel van Stekene maar zoals gezegd moest er in elke match gevochten worden.

Na enkele grimbergen en tal van pizza slices later werd het omstreeks 01.00u toch maar eens tijd om huiswaarts te keren. Altijd gezellig daar in Berlaar!

Volgende week weer een verplaatsing, deze keer richting Leuven. We hopen daar de leidersplaats nog wat extra te verstevigen!

'Till next week amigos,

BITW

Sponsors