Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Stekene A ook voorbij moeilijk te bespelen Leuven B

Toon De Block

Na een moeilijke verplaatsing richting Berlaar mochten we deze maal richting Leuven. Ook in Leuven zou het geen makkelijke avond worden... De supporters waren dus wederom op post (big thums up voor Hedwig, Davy en gezin, J-P en Patrick). Leuven beschikt over een groot lokaal met veel plaats maar waar af en toe het mindere licht toch parten kan spelen. Elke zaal (ook de onze) heeft zo zijn voor- en nadelen. De boiz ondervonden toch wat last hiervan en moesten dus extra oppassen. Leuven kwam iets zwakker aan start dan normaal en dit met volgende opstelling : B6, C0, C0 en C2.

Willem en Toon starten beiden sterk en kunnen gaan rusten met elks een 3-0 overwinning. Ook Maichel kon overtuigen tegen Karel (C0) en boekt een 3-0 zege. Bartus was nog niet wakker en moest het onderspit delven tegen de kopman van Leuven, Jeroen (B6), met 1-3 cijfers. Diezelfde Jeroen zou heel de avond op een hoog niveau spelen want ook Maichel en Toon moesten een tijdje later voor de bijl. Toon moest zo zijn "streak" van 100% laten gaan wat toch wel een beetje piekte! Willem was weer outstanding en geeft de rest van de avond geen enkele set prijs. Willem dingt de laatste tijd op die manier naar de titel van Mister Clean Sheet! Maichel kuiste zijn tenen nog eens goed uit en kon zijn laatste 2 wedstrijden met telkens 3-2 cijfers binnen halen. Bart moest ook in zijn 2de partij de overwinning laten maar won dan weer met gemak zijn laatste 2 partijen. Ook Toon kon nog vrij snel zijn laatste partijen afwerken. Eindstand : 12-4 voor Stekene.

De supporters content en de spelers natuurlijk ook. Achteraf werden we getrakteerd op heerlijke gezonde wraps (die we zelf wat ongezonder maakten door het toevoegen van verschillende sauzen!) en werd er verder ook nog een datum besproken voor de beker van België. Die match zal doorgaan in het lokaal van Stekene op 03/12/2015 omstreeks 20.30u. Kan Stekene stunten tegen de A-ploeg van Leuven? U kan daar zelf achterkomen op de bovenvernoemde datum! Kom gerust eens af en schreeuw de ploeg naar de volgende ronde!

Volgende week nog eens een thuismatch en dit tegen Sokah C. De B-ploeg neemt het dan op tegen Lobos A (nr. 5 van de reeks) en de F-ploeg ontvangt Kruibeke E!

Cu guys next week!

BITW

 

Sponsors