Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Stekene A boekt 10de overwinning

Toon De Block

In de heenronde hebben we al enkele verre verplaatsingen achter de rug (Zandvoorde, Groot Bijgaarden, ..) en deze week zou niet anders zijn. We trokken deze keer richting Schulen. Aangekomen zagen we volgende opstelling op het papier verschijnen: B6, C0, C4 en E6. Schulen beschikt altijd over een brede lijst aan spelers maar hadden wat te kampen met moeilijkheden om hun D-ploeg op te vullen.

Willem en Toon trapten de match af en konden snel gaan rusten met 2 overwinningen. Willem moest zich even aanpassen aan C4-speelster Lies Poel die een pak beter speelde dan haar klassement liet uitblijken. Zo zie je maar, klassementen zeggen vaak niet alles. Maichel wint op zijn beurt vlot van Laurent (C0) met 3-0 cijfers maar kwetste zich ietwat aan de vinger door tegen de tafel te slagen (your turn, amigo :-D)! Bart mocht direct van start tegen de kopman, Jurgen (B6), die een gevarieerd spel hanteert (korte nopjes op de rughand). Na enkele spannende sets kan Bart de kopman kloppen met 3-1 cijfers. Ook Toon kent daarna wat problemen met het spel van Lies maar kan de wedstrijd in 4 sets naar zich toe trekken. Willem klopt de E-speler en Bart wint ook zijn 2de match. Maiki kende wat probs met het spel van Jurgen en moest de overwinning aan hem laten. Tussenstand : 1-7 in het voordeel van Stekene.

Na de pauze weet Lies de 2de overwinning van Schulen op het bord te zetten tegen Maiki en wint Bart vlot zijn 3de match. Willem en Toon diepen de score verder uit naar 2-10. In het laatste rondje kan iedereen zijn laatste match nog binnen halen waardoor de finale stand 2-14 werd!

Op de terugweg beslisten de amigos om nog even een stop te maken in Ranst om daar tegen een uur of 01.00u niemand minder dan Carl Huybrechts tegen het lijf te lopen! Vanzelfsprekend moesten we hier bewijs van hebben. De foto circuleert reeds op Facebook!

Deze week een speelvrije week maar aanstaande donderdag 03/12 wordt er wel een 2de ronde uitgevochten in de Beker van België en dit tegen Leuven A. De match zal starten omstreeks 20.30u! Kom zeker eens kijken want de match kan misschien wel alle kanten opgaan!

Tot dan!

BITW

 

Sponsors