Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Stekene laat Zandvoorde geen kans

Toon De Block

Stekene A is goed op koers om de titel veilig te stellen. Winst tegen de 2de in de tussenstand, Zandvoorde B, in speelweek 12 zou dus meer dan welkom zijn. Qua klassementen kwamen onze West-Vlaamse tegenstanders iets zwakker aan de start in vergelijking met de heenronde (B4, B6 en 2x C0) maar het bleef een match tussen de 2 titelkandidaten dus er werd alles op alles gezet en niets aan het toeval overgelaten.

Stekene startte verschroeiend en kon al snel uitlopen tot 4-0 en vervolgens 8-0. Bart kan hierbij een achterstand van 0-2 tegen Johan nog ombuigen naar een mooie overwinning. Ook Maichel weet nipt in de belle Johan te verslagen. Toon kent in zijn eerste wedstrijd nog wat moeilijkheden maar kan snel overtuigen. Willem speelt alsof er helemaal geen winterstop heeft plaats gevonden. Ook na de pauze gaat Stekene verder op haar elan waarbij niet alleen de 3 punten worden verzekerd maar waarbij Zandvoorde een pandoering werd verkocht met 16-0 cijfers. In totaal werden er maar een paar setjes prijs gegeven en in een titelmatch wil dat toch heel wat zeggen.

Ondertussen staat Stekene 4 punten los. Zandvoorde blijft wel de eerste achtervolger. Volgende week een nieuwe encounter met Sportline waarbij we hopelijk zo verder kunnen doen!

Grtz! BITW

Sponsors