Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Stekene wroet zich voorbij Sportline B

Toon De Block

Speelweek 13 kon weleens een lastige taak worden. Willem was uitzonderlijk niet beschikbaar waardoor we moesten uitkijken naar een potentiële vervanger. Anderen waren op skiverlof waardoor het Nick Vermeulen was die eens mocht proeven van landelijk tafeltennis. Een 2-tal seizoenen geleden kon Nick al eens een winstmatch noteren in Landelijke. We waren benieuwd of dat opnieuw het geval zou zijn...

Sportline B hanteerde haar vaste opstelling (B4, C0, C0 en C2). Onze opstelling zag er als volgt uit : B2, B4, B6 en C4. Op papier zou het dus nog steeds moeten lukken maar we moesten duidelijk oppassen. Zowel Bart als Toon overtuigen in hun eerste match waardoor Stekene kon starten met een 0-2 voorsprong. Maichel won dan sterk van Lennard (B4) maar Nick moest met 3-1 cijfers zich gewonnen geven. Bart en Toon weten opnieuw de overwinning binnen te halen in hun 2de match waardoor Stekene al snel uitliep tot 1-5. Nick weet dan een setje af te snoepen van Lennard en kon ook goed aanklampen in de andere sets maar toch een logisch 3-1 verlies hier. Maichel verliest dan ietwat verrassend tegen Matthias (C0) zijn 2de match waardoor er bij de pauze een tussenstand van 3-5 op het bord stond.

Ook na de pauze loopt het niet echt lekker bij Maichel en verliest zijn 2de match van de avond tegen Tom (C2). Het is dan, wonder boven wonder, dat Nick een versnelling hoger weet te schakelen en stunt zowaar in de belle tegen Kristian (C0). Hierdoor kon Stekene op voorsprong blijven, 4-6! Bart weet dan voor de 1ste keer in zijn TT-carrière te winnen tegen Lennard. Zo ziet u maar, oefening baart kunst! Ook Toon kan zijn 3de match winnend afsluiten tegen Matthias in nipte sets waardoor er toch al een geruststellende 4-8 stand op het bord kwam te staan. Nick is dan volledig gelanceerd en ook tegen C2-speler Tom weet hij te verrassen met 3-1 winstcijfers! 2/4 als C4-speler in Landelijke is een puike prestatie. Mondje toe en gewoon trachten te spelen, het helpt wel degelijk hoor Nick! Maichel komt dan na enkele zwaar bevochten sets op een 2-1 achterstand maar kan op het nippertje het roer volledig omgooien en verschalkt Kristian met 2-3 cijfers! Tot slot sluiten Bart en Toon ook nog met een overwinning af waardoor de definitieve stand 4-12 werd.

De spelers hebben zich werkelijk voorbij Sportline moeten wroeten en het kon even goed anders uitgedraaid geweest zijn. Maar al bij al toch een puike prestatie en toch weer die 3 punten te pakken. Next up is Groot-Bijgaarden die heel het seizoen verrassend op de 3de plaats staan. Willem zal terug van de partij zijn waardoor Stekene op haar sterkste zal kunnen aantreden.

Merci aan Hedwig en Benny om de verplaatsing te maken! Doet altijd deugd om wat extra support te hebben!
Cu guys soon,
BITW

Sponsors