Nieuws

afbeelding van Toon De Block

06/02 : Een avond om snel te vergeten

Toon De Block

Februari is traditiegewijs de maand van de kampioenschappen maar eerst diende speelweek 15 nog afgewerkt te worden. Tegenstander van dienst was hekkensluiter Knal Deinze. Zij vechten al een heel jaar tegen de bierkaai en lijken op weg om deze strijd te verliezen. Ietwat verrassend want ze beschikken nochtans over goeie spelers. We gaan er geen doekjes om winden, zaterdag 06/02 was een dag om snel te vergeten. Deinze kwam opdagen met 2 van hun vaste spelers aangevuld met een jeugdig NG-talent. Verder was er in de zaal niemand te bespeuren en in de cafetaria was er ook geen ziel aanwezig. Hedwig en Davy (het zijn toch helden) hadden weer de moeite genomen om hun zaterdagavond op te offeren maar zagen al snel in dat een avondje thuis met een Hoegaarden of Duvel een veel beter idee geweest zou zijn. Knal kon hier weinig aandoen. Hun B-ploeg moest versterkt worden en er vielen ook nog 2 vaste waarden uit met een blessure.

Inhoudelijk ga ik de wedstrijd verder niet gaan bespreken. De algemene focus was, in tegenstelling tot de andere weken, helemaal niet aanwezig. Daar waar Bart, vorige week tegen Bijgaarden, een steekje liet vallen was het deze week Maichel die hem wat liet meeslepen door de situatie. Dat kan iedereen al eens overkomen. We moeten dus niet al te veel stil staan bij deze wedstrijd. 'Het verdict?' hoor ik u vragen ... De wedstrijd werd natuurlijk afgehandeld waarbij Stekene de 3 punten kon meenemen met een 2-14 score.

Achter de wedstrijd heeft Knal nog dik haar best gedaan om er wat van te maken. We werden getrakteerd op een goed pak friet en uiteindelijk werd er toch nog wat afgelachen. De 3 punten in het mandje en op naar de speelvrije week.

20/02 wordt de competitie terug hervat en zal de A-ploeg mogen aantreden tegen het immer sympathieke Gent. De B-ploeg ontvangt Melsele en de F-ploeg mag tot slot een topper spelen tegen een rechtstreekse concurrent, Temse. Allen gaan uw steun nog eens kunnen gebruiken!

Tot binnen een 2-tal weken voor meer tafeltennisnieuws!
BITW

Sponsors