Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Hattrick voor Stekene

Toon De Block

Het is ongelofelijk hoe snel het gaat maar het einde van het seizoen 2015-2016 komt er stilletjes aan. Er zijn enkele ploegen bij die stilaan aan de champagne mogen, anderen zullen moeten knokken tot het einde van het seizoen.

Stekene B heeft in de terugronde nog niet veel mogelijkheden gehad om terug op snelheid te komen. Dit weekend was het Melsele dat forfait gaf (eerder was het Merelbeke). Het was dus een avondje pintelieren en pizza's eten. Moet kunnen! Bijgevolg was de score hier 16-0 en de 3 punten weer meegenomen. Ze blijven op kop met 47 punten. Eikenlo blijft wel goed in de achtervolging met 46 punten. De 3de in de stand, Sint-Pauwels B, staat op respectievelijk 9 punten van plaats 2 en dus 10 punten van de leidersplaats. De eerste 2 ploegen promoveren dus dat moment zal weldra gaan komen!

Stekene A nam het op tegen Gent C. Ook the A-team heeft de laatste rechte lijn ingezet richting titel. Ook hier een score van 16-0 maar dat was zeker niet vanzelfsprekend. Roger en Ronny (2 ex-spelers van Stekene) konden alle jongens tot het uiterste drijven. Zo kon Maichel in de belle pas afstand nemen van Ronny en ook Toon en Bart moesten telkens wat sets prijs geven. Enkel Willem kon echt overtuigen. De ploeg heeft zich, opnieuw tegen 3 tegenstanders, erdoor gewroet en de 3 punten werden dus ook verzilverd. We houden jullie verder op de hoogte wanneer de champagne kan gaan knallen!

Stekene F had dit weekend overduidelijk de belangrijkste affiche van het seizoen. Een duel met rechtstreekse concurrent Temse stond op de agenda. Een overwinning betekende een enorm grote stap richting behoud. Temse was al enkele weken aan het versterken en ook tegen Stekene was dit het geval (D6, E0, E0 en E2). Wij stelden daar tegenover heel wat jong geweld dat aangevuld werd met de nodige ervaring (E0, E4, E4 en E4). Yarno en Stijn speelden werkelijk fantastisch en konden beiden een clean sheet noteren. 4/4 halen in dergelijke belangrijke matchen ... Klasse, mannen! De ervaren Peter kon daar ook nog eens 2 winstmatchen aan toevoegen. Kevin was een beetje de pineut van de avond. Hoewel hij in elke match stevig weerwerk kon bieden moest hij telkens het onderspit delven. Een off-day dat snel vergeten zal worden want de F-ploeg kon dus wel degelijk de winst binnen halen met 10-6. Van een knalprestatie gesproken! Nog even volhouden, guys!

Nogmaals, we houden jullie verder op de hoogte wanneer welke ploeg juist kampioen kan spelen / het behoud kan verzekeren!

Cu soon,
BITW

Sponsors