Nieuws

afbeelding van Toon De Block

12/03 : D-day

Toon De Block

Geen doordeweeks normaal verslagje deze keer. Berlaar kwam met een onvolledige ploeg en werd opzij gezet met 16-00 cijfers. Het is al de 6de of de 7de forfait score (en even veel tegen 3 man). Om den duur let je er niet meer op. Swoit, Zandvoorde kon een 8-8 uit de brand slepen tegen Sokah waardoor we mathematisch 1 puntje tekort kwamen om verleden weekend kampioen te spelen. De flessen lagen nochtans klaar maar dat betekent enkel dat ze tegen 12/03 extra fris zullen staan. De B-ploeg nam de maat van Galmaarden met 10-6 cijfers maar stonden tegen 21.00u ook al met 10-1 op het bord. De F-ploeg won wederom en pakte deze keer de definitieve stap richting behoud. Allemaal rozengeur en manenschijn dus.



U hoort het dus goed, deze zaterdag as. 12/03 is een datum dat u best even in uw agenda plaatst. Zoals gezegd geen verslagje maar een officiƫle uitnodiging om met ons en de andere ploegen mee te komen vieren. Niet alleen zal onze titel gevierd worden maar zoals geweten promoveert de B-ploeg naar landelijke volgend seizoen. De strijd om de titel gaat daar nog hevig verder. De F-ploeg zet de weg richting behoud volop verder maar zijn nu praktisch al zeker van behoud. Redenen genoeg dus!



Aan alle leden, kom gerust langs 12/03 en vier met ons allen mee. Als club nemen we weer een sportieve stap vooruit en dat is iets dat altijd gevierd mag worden. Er zal drank voorzien worden en ook hapjes zullen beschikbaar zijn.



Een mail volgt nog later ...



Cu 12/03,

Bitw

Sponsors