Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Stekene voorbij onvolledig Sokah C

Toon De Block

Na een zeer lange rustperiode had Stekene de kans om haar titel in Landelijke in de verf te zitten uit tegen Sokah C. Het is echter niet vanzelfsprekend, voor iedereen, om na een dergelijke rustpauze en dan nog op dit moment van het seizoen toch nog de competitie volop te hernemen en dat was soms wel te merken aan beide kanten. Willem was op shortski waardoor Maarten Beelen van landelijk tafeltennis mocht proeven. De rest van de ploeg tekende present.

Een gekwetste Momo moest telkens vervroegd stoppen waardoor, achteraf gezien, de A's al met een geruststellende 0-4 voorsprong kon starten. Op die manier kon Maarten dus direct scoren bij zijn debuut in Landelijke en dit tegen een B4! Zo hoort dat. Opgesteld worden en direct knallen ;-)! Toon heeft zowel problemen tegen David als tegen Jordy maar kan telkens wel aan het langste eind trekken. Ook Maichel kent af en toe wat problemen maar weet ook een clean sheet te scoren. Enkel Bart kwam net te kort in zijn laatste match. Eindstand : 4-12 en de 3 punten mee naar huis.

Het seizoen begint te wegen. Het verloopt allemaal wat moeizamer en dat is enkel een teken dat de spelers echt wel uitkijken naar een lange, verdiende rustpauze. De titel is weliswaar binnen maar toch resteren er nog 2 moeilijke wedstrijden. Volgende week is de A-ploeg terug volledig en dit tegen Schulen.

Kom zowel A, B als F-ploeg zeker nog eens aanmoedigen want de kopjes kunnen het gebruiken!

Cu soon,
BITW

Sponsors