Nieuws

afbeelding van Kevin De Wolf

Stekene F: de seizoensstart

Kevin De Wolf

Het voorbeie seizoen wist de F-ploeg het behoud in 4de Provinciale te verzekeren met een 9de plaats in het eindklassement. De vaste ploeg bestond uit Stijn W., Kevin D.W., Peter V.H. en Sofie V.H., 4 x E4.

Dit jaar is Stijn gepromoveerd naar de E-ploeg in 3de Provinciale. Na een klassementssprong naar E0 was hij niet meer te houden. Ook Sofie verlaat de ploeg, maar Sarah D.S. (E2) komt haar vervangen. Kevin en Peter, beide nu E2, treden opnieuw aan en krijgen verder het gezelschap van Lucas V.H. en Steve B. Alletwee hadden zij vorig jaar nog een E6-klassement. Steve maakte 5de Provinciale onveilig en steeg tot E2. Lucas schitterde op allerlei tornooien, criteria en liga's en klom maar liefst 3 klassementen tot E0.

Naar de actie dan!

In de eerste speelweek was Stekene F vrij...
... naar de actie dan!

Speelweek 2 bracht een bezoek aan de basisschool van St. Pauwels. Vorig jaar nog met hun E-ploeg in de reeks, dit jaar een F-F derby. St. Pauwels trad aan met D6, E0, E4, E6. Voor Stekene brachten Lucas, Steve en Peter de nostalgische Stijn nog een keer mee: 2xE0, 2xE2.
Na 2-2 konden Stijn en Lucas voor onze F-ploeg een klein kloofje maken. Het werd 2-4 en halfweg stond het 3-5. Bij 4-6 scoorden Stijn en Lucas opnieuw de dubbel en deze 4-puntenkloof werd niet meer uit handen gegeven. Lucas en Steve bleven beide ongeslagen en Stijn vulde aan met 2 overwinningen. Peter had nog wat last van het diesel-probleem.
St. Pauwels F - Stekene F: 6-10

Voor de eerste thuismatch kwam de B-ploeg van Buggenhout langs: 2xE0, E4; jawel, met 3. Lucas, Kevin, Steve en Peter beginnen met een 4-0 voorsprong. Peters motor is ingelopen en hij bevestigt dit door zijn eerste wedstrijd te winnen. Steve en Kevin doen hetzelfde. In zijn tweede wedstrijd tegen E0 Etienne V.G. moet Steve zich gewonnen geven, maar 7-1 is nog altijd een mooie tussenstand. De familie V.H. brengt de stand halfweg op 9-1, 't is gebeurd.
Iedereen bij Stekene F wint zijn volgende wedstrijd en zo wordt het 13-1. Kevin en Lucas laten allebei hun laatste wedstrijd in 4 sets liggen.
Na de thuiswedstrijden is er geen pizza meer, maar Steve had voor heerlijke croques gezorgd, op zijn verjaardag n.b.! De avond werd, zoals wel meer, afgesloten aan de toog, en dat in het goede gezelschap van de J-ploeg, de supporters, de barman en de voorzitter op zijn weg terug van Maldegem.
Stekene F - Buggenhout B: 13-3

Komende zaterdag is het opnieuw thuis te doen. Dan wordt Melsele C ontvangen.

Sponsors