Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Heropstart 10 juni 2021

Jeroen Buysse

Eindelijk is er na een lange periode licht aan het eind van de tunnel. Vanaf 9 juni worden ook weer binnensporten toegelaten. Het is nog wachten op de definitieve protocollen van de VTTL maar waarschijnlijk zullen we voorlopig op dezelfde manier kunnen sporten als in september en oktober 2020 (mondmasker aan wanneer er niet gespeeld wordt en ontsmetten van de tafels). Op donderdag 10 juni openen we alleszins de club voor een vrije speelavond. Vanaf 19u30 kunnen jullie een balletje komen slaan. Tot 22u zal de bar ook open zijn en om 23u30 sluiten we het lokaal. Van zodra we meer info krijgen over de juiste modaliteiten, laten we dat weten.

Wat betreft het voorbije seizoen zat het bestuur onlangs samen om de afrekening te maken. De inkomsten die we normaal gezien uit BBQ, steakfestijn, truffelverkoop halen en ook de barinkomsten doorheen het jaar zijn volledig weggevallen. En bijkomend waren er natuurlijk ook de vaste onkosten zoals nutsvoorzieningen, brandverzekering en kadaster (als vzw zijn we eigenaar van het clubgebouw). Gelukkig kregen we in november wel een extra subsidie van de gemeente die de onkosten gedeeltelijk kon dekken. Organiseren van evenementen zit er echter de komende maanden nog niet in en het is ook weinig waarschijnlijk dat we nog eens een extra subsidie van de gemeente gaan krijgen.

Om het voortbestaan van de club niet in het gedrang te brengen, kunnen we daarom de lidgelden van het voorbije seizoen moeilijk terugbetalen. De lidgelden zijn trouwens ook voor een groot deel doorgestort naar de sportbonden. Wat trainingsgelden betreft, kunnen we wel een inspanning doen. Wie dat wenst, kan een terugstorting van de helft van zijn trainingsgeld aanvragen. Dat kan door vóór 30 juni te mailen naar info@ttcstekene.be met vermelding van het rekeningnummer.

Info over het toekomstige seizoen 2021-2022 en hoe dat er zal uitzien, volgt in de tweede helft van juni.

Sponsors