Nieuws

afbeelding van Stijn Van Overloop

1ste competitiewedstrijd jeugd eindigt op een gelijkspel!

Stijn Van Overloop

Zaterdag 16/09/2023, 13:00 uur:
De spelers verzamelen op de club en worden voor aanvang van hun allereerste competitiewedstrijd getrakteerd op verse pannenkoeken. Al snel staan de spelers te trappelen om aan de opwarming te beginnen en wordt er vol overgave en concentratie ingespeeld onder leiding van trainer Lucas.

14:00 uur:
Tijd voor de eerste wedstrijden. Yani en Arne nemen het op tegen hun tegenstanders van Nova D. Ze beginnen zenuwachtig aan beide partijen, maar al snel zien de talrijk opgekomen supporters enkele mooie rally's. Uiteindelijk wordt het 1-1 in de tussenstand.
Nadien is het Nova dat de bovenhand neemt en uitloopt tot 1-4. Kobe zorgt dan voor de 2-4 en in het dubbelspel zijn het Arne en Kobe die kunnen terugkomen tot 3-4. Voor aanvang van de laatste wedstrijd is het Stekene dat op een 4-5 achterstand staat.

In de allerlaatste, maar beslissende wedstrijd gaat uitgemaakt worden of Nova de 3 punten mee naar huis neemt of dat Stekene terug kan komen tot een gelijke stand. Kobe speelt die laatste wedstrijd en wint uiteindelijk de wedstrijd met 3-1.

We zien op het einde een tevreden coach die alleen maar positief kan zijn over de inzet van zijn spelers! Ook bij de spelers kunnen we lachende gezichten zien waardoor we vol vertrouwen uitkijken naar de rest van het seizoen.

Sponsors