Nieuws

afbeelding van Lucas Van Hauwermeiren

Nipte 6-4 overwinning voor Jeugd A tegen Teneramonda B, maar titel komt dichterbij!

Lucas Van Hauwermeiren

Een spannende wedstrijd voor onze jeugdploeg resulteerde in een krappe 6-4 overwinning tegen Teneramonda B. Wat aanvankelijk een haalbare kaart leek, kreeg een onverwachte wending met de komst van twee spelers van Teneramonda A, die vrijaf hadden in de 2de afdeling.

Arne en Kobe, die tot nu toe ongeslagen waren in afdeling 4T, moesten deze week hun eerste verlies incasseren tegen Rune, een speler van Teneramonda A. Yani stond ook zijn mannetje, maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen tegen zowel Rune als Ilias, twee sterke krachten van de A-ploeg van Teneramonda.

Tegen de enige vaste speler van Teneramonda B lieten onze jeugdspelers echter hun klasse zien en behaalden ze drie vlotte overwinningen met 3-0.

De verdeling van de wedstrijd was als volgt: Arne en Kobe scoorden beiden 2/3 en wonnen het dubbelspel, Yani behaalde 1/3.

Voor volgende week staat de ontmoeting met de rode lantaarn Kruibeke B op het programma.

Ook nog goed nieuws in de strijd voor de titel, want titelconcurrent Zele verloor tegen Temse. Hierdoor staat onze jeugdploeg nu 5 punten voor op de tweede in het klassement met nog 4 wedstrijden op het programma.

Sponsors